Dit dure all-in-one bureau maakt ons hebberig

Auteur: , Geen reacties
Cemtrex

Alles wat je nodig hebt op één plek.

Bij een woongigant een bureau kopen, naar een computerwinkel voor wat schermen en randapparatuur, vervolgens ben je iets vergeten en kun je weer terug. Wat een gedoe. Wat dat betreft zijn all-in-one producten ideaal. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Dat gaat zeker op voor dit nieuwe bureau van Cemtrex. Naast een bureau, komt de all-in-one set met drie displays, die een totale grootte van 72-inch voor je neus brengen. Twee schermen voor werk en op het andere display Netflix kijken. Ook is een geïntegreerd toetsenbord onderdeel van het pakket.

Nu nog een computer kopen. Nee, toch niet, want ook dat is bij de prijs inbegrepen. Het gaat hier om een Windows PC met een Intel Core i7 processor. De computer is onder het bureau geplaatst en beschikt over USB 3.1 Type C, twee USB 3.1 Type-A poorten en twee USB-2 poorten.

Het high-tech gedeelte van het bureau is tevens noemenswaardig. Een gedeelte van het bureau fungeert als scanner. Je kunt een document op tafel leggen en met een druk op de knop wordt het papier gescand. Dit gedeelte kan daarnaast gebruikt worden om mobiele apparaten draadloos op te laden.

Al dat moois komt met een totaalprijs voor 3.999 dollar. Een flinke prijs, maar daar krijg je zeker wat voor terug. Een video van de Cemtrex SmartDesk check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).