Dit gaat de dunste OLED-tv ter wereld in ons land kosten

LG
LG heeft de televisie een niet al te misselijk prijskaartje gegeven.

Liefhebbers van moderne televisie-techniek kunnen vanaf mei bij LG aankloppen. Vandaag heeft de Zuid-Koreaanse techgigant bekendgemaakt wat de LG OLED W7 Signature TV straks in Nederland gaat kosten. De 65-inch OLED-tv heeft een adviesprijs van 7.999 euro gekregen. Er komt ook nog een model hierboven, met een grootte van 77-inch. Een prijs voor dit model is niet bekendgemaakt.

De televisie werd begin dit jaar tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas onthuld. Via magneten kan het scherm aan de muur worden bevestigd en met een dikte van 2,57 millimeter is dit de dunste televisie ter wereld.

LG brengt diverse OLED-modellen naar Nederland. Deze W7 is daarvan dus dat dunste model. De andere modellen beginnen vanaf een grootte van 55-inch. De vanafprijs bedraagt 2.999 euro. Alle nieuwe televisies van LG komen met versie 3.5 van het televisie-besturingssysteem (webOS) van de techgigant.

De 65-inch variant van de LG OLED W7 Signature TV heeft een resolutie van 3840 x 2160, beschikt over HDR techniek en kon tijdens CES op meer dan 40 onderscheidingen rekenen. Deze televisie is wat dat betreft de crème de la crème als het gaat om OLED-tv’s.

LG

Eén reactie

  1. Ziet er wel bijzonder gaaf uit. Prijs is wel een beetje aan de hoge kant, maar de eerste kleurentelevisies waren ook onbetaalbaar. Bij het WK2022 haal je ze op voor 600 euro bij de lokale BCC of Media Markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *