Dit gaat Huawei morgen aankondigen

Huawei
Het programma voor morgen is uitgelekt.

Dus jij bent benieuwd naar wat Huawei morgen gaat laten zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want die informatie is uitgelekt. Natuurlijk was al bekend dat het Chinese techbedrijf de nieuwe Mate 30-serie gaat presenteren. Huawei heeft echter nog meer op het programma staan.

Het event, dat in München zal plaatsvinden, brengt ook een Watch GT 2, een nieuwe fitness tracker, een tablet en een televisie met Harmony OS. Dat stelt Android Headlines op basis van bronnen. Naast de Mate 30 Serie is Huawei tevens van plan om een Mate 30 Pro met een lederen case te presenteren voor de speciale Porsche Design variant. Huawei en het Duitse bedrijf werken nauw samen en hebben in het verleden vaker telefoons samen uitgebracht.

Volgens de berichtgeving komt de Watch GT 2 in twee smaakjes op de markt. Als 42mm met een 1.2-inch AMOLED scherm en als 46mm met een 1.39-inch AMOLED scherm. De tablet die ze gaan aankondigen is de internationale versie van de eerder gepresenteerde MediaPad M6. Met dit nieuws is de verrassing verdwenen, maar zo weet je in elk geval wat je kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *