Dit gaat Samsung veranderen aan de Galaxy S10 camera

'Samsung werkt aan het perfecte smartphonescherm'
Met een update staat er iets te veranderen.

Camera’s worden steeds slimmer en dit heeft niet alleen met de hardware te maken. De software is zeker zo belangrijk bij het nemen van goede foto’s op eenvoudige wijze. De Samsung Galaxy S10 is in staat om een donkere omgeving te herkennen en schakelt zelfstandig over op een nachtmodus voor situaties met weinig licht. Het algoritme doet dit.

Samsung heeft daar nu een wijziging voor verzonnen. De wijziging zal merkbaar zijn in de nieuwste update die het techbedrijf heeft uitgebracht voor de Galaxy S10. De ingebakken nachtmodus komt binnen de camera-app voortaan als zelfstandige feature. Zo kunnen gebruikers handmatig de functie selecteren en is niet langer de software de baas over de functie.

De feature werd opgemerkt door SamMobile. Op dit moment lijkt de update alleen nog uitgerold te zijn in Zwitserland, maar de verwachting is dat andere landen spoedig volgen. Het ontbreken van een manuele nachtmodus was voor sommigen een nadeel van de Galaxy S10. Nu Samsung daar met een antwoord op is gekomen komen de Zuid-Koreanen gebruikers tegemoet en is men niet langer afhankelijk van het algoritme van de camerasoftware.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *