Dit is Butter, een legale Popcorn Time

Popcorn Time
Een nieuwe dag, een nieuwe Popcorn Time-kloon. Maar deze zou iets gaan bieden dat de anderen niet hebben.

Butter moet een volstrekt legale versie worden, hoewel het niet helemaal duidelijk is hoe de makers dat voor elkaar gaan krijgen:

This new project, hosted on GitHub, is basically your beloved Popcorn Time stipped down of the parts that made people wary. Butter is created so that anyone can contribute to great desktop and mobile apps that allows to stream movies and shows from Bittorrent (and other sources, but more on that later) in a stylish and easy way.

Op de nieuwe site wordt verder gesproken over een ‘clear legal framework’ maar de details zijn verder schaars. In ieder geval zou de legaliteit ervan ervoor moeten zorgen dat ontwikkelaars weer staan te trappelen om de service te verbeteren.

Ondertussen is de veruit bekendste (om niet te zeggen ‘officiële’) versie, popcorntime.io, definitief offline gehaald. Dat bevestigde ontwikkelaar Wally tegenover Torrentfreak. Na het vertrekken van een groot aantal ontwikkelaars zou de domeinnaam moeten worden overgezet op een van de overgebleven teamleden, maar serviceprovider Gandi.net heeft dat tegengehouden. Nu is als gevolg daarvan de stekker er definitief uitgetrokken.

Maar gelukkig wordt er alweer gewerkt aan Butter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *