Dit is de Batmobiel uit Batman VS Superman

Batman vs superman mobile
En hij is awesome.

De Licensing Expo 2015 begon vandaag in Las Vegas en meteen kon het publiek een blik werpen op de nieuwe versie van de Batmobiel, die Ben Affleck (Batman dus) zal besturen in wat waarschijnlijk een van de grootste blockbusters van 2016 zal worden: Batman versus Superman: Dawn of Justice.

Bovenstaande foto is afkomstig van de beurs en het gaat hier om hetzelfde voertuig als in de film te zien is. Let op de machinegeweren aan de voorkant en de hoekige pantserplaten:

Batmobiel Schuin

Nog geen reacties

  1. Hoe wil Batman in hemelsnaam iets tegen Superman beginnen? Een pak van Kryptoniet? Kan mij niet voorstellen dat dit een goede film wordt.

  2. The Tumbler is denk ik niet te overtreffen zoals ook The Dark Knight Trilogie, wat was die filmreeks steengoed. Van The Dark Knight Trilogie heb ik oprecht genoten en ook de beste acteurs speelden erin mee, die de film naar een zeer hoog niveau weten te tillen.

    Ik vraag mij af of het wel handig is om zo snel al met een nieuwe Batman film te komen. Ik ben bang dat die in de schaduw zal staan van TDK.

    • @michaelcorleone: daar heb je groot gelijk in. Ik denk niet dat ze het niveau vast weten te houden. De Christopher Nolan films waren briljant: typisch Batman, zonder zwaar over de top te zijn. Alles was perfect gekozen: scripts, acteurs, humor, actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *