Dit is de Google Pixel 3A en Google Pixel 3A XL

Google-pixel-3a
Door kortingen en inruil voor een bodemprijs.

Na de Google Pixel 3, die een doorslaand verkoopsucces bleek heeft Google nu ook de Google Pixel 3A en Google Pixel 3A XL gelanceerd. De Google Pixel 3A is voorzien van een 5,6 inch OLED-beeldscherm en 18,5:9 beeldschermverhouding. De afmetingen van het toestel zijn 15,13 centimeter bij 7,01 centimeter. Het apparaat is 8,2 millimeter dik en weegt 147 gram. Daarnaast is het apparaat voorzien van een 3.000 mAh batterij.

Zoals je mag verwachten is de Google Pixel 3A XL iets groter. Deze uitvoering beschikt over een OLED-beeldscherm van 6 inch en kent afmetingen van 16,01 bij 7,61 centimeter en is ook 8,2 millimeter dik. Naast het scherm is ook de batterij groter, deze is voor de Google Pixel 3A XL liefst 3.700 mAh. De overige opties zijn voor beide telefoons gelijk.

Zo is de telefoon voorzien van Snapdragon 670 processor, die in combinatie met het 4GB werkgeheugen en Android 9 voor snelle gebruikservaringen moet zorgen. Daarnaast zijn beide varianten van de Google Pixel A3 voorzien van een 12,2 MP camera aan de achterzijde en een 8 MP camera aan de voorzijde. De stereospeakers en de tweede camera met groothoeklens ontbreken, maar de 3,5 mm Jack aansluiting is wel ingebouwd en dat is nieuw voor Google. Daarnaast zijn andere premium-features, zoals Night Sight wel toegepast om jou een goede camera-ervaring te bieden. Je kunt jouw fimpjes en video’s vastleggen op 64 GB ROM geheugen, dat niet uit te breiden is.

In onderstaand filmpje zie je de Google Pixel 3A. De Google Pixel 3A is verkrijgbaar vanaf € 399,-, terwijl de Google Pixel 3A XL € 479,- gaat kosten. Overigens biedt Google tot $ 100,- storetegoed en geeft zij aan dat je andere toestellen, waaronder iPhones kunt inruilen. Afhankelijk van wat je inruilt kan de prijs dalen tot 149,- dollar.

[gv data=”vc7LlUtQgNw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *