Dit is de Huawei Matebook

Huawei Hertz
Huawei heeft de MateBook gepresenteerd. Deze Windows 10-tablet kan worden uitgebreid met een toetsenbordhoes en komt in verschillende configuraties op de markt.

Op het Mobile World Congress 2016 lanceerde Huawei vandaag de Huawei Matebook, een 2-in-1 laptop die inspringt op de eisen van de zakelijke gebruiker. Huawei geeft daarmee gehoor aan de vraag naar draagbare, stijlvolle en slimme toestellen die het gebruikers mogelijk maken om in alle mogelijke settings verbonden te zijn.

Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group: “Huawei heeft een zeer efficiënt toestel geïntroduceerd dat werk- en entertainmentfuncties naadloos integreert. Daarmee beantwoordt de Matebook aan de eisen van het nieuwe zakendoen.”

Het toestel heeft een 6th Generation Intel® Core™ M-series processor en is gebouwd voor gebruik met Windows 10. De vormgeving is stijlvol, dun, lichtgewicht en zonder ventilator. Het toestel heeft een high-density lithiumbatterij en maakt gebruik van Huawei’s energiebesparende technologie om volledig tegemoet te komen aan de wensen van zakelijke gebruikers. De Matebook-batterij is in slechts tweeëneenhalf uur volledig opgeladen. Daarnaast biedt de Matebook gebruikers een mobiele wifi-hotspot om verbonden te blijven als er geen traditionele internetverbinding beschikbaar is.

MatePen stylus
Als een handgeschreven notitie nodig is, biedt de meegeleverde MatePen stylus uitkomst. Daarmee worden de subtiele en uiteenlopende aanrakingen van gebruikers zonder vertraging en met grote precieze afgevangen. Voor geavanceerde zakelijke toepassing ondersteunt de MatePen ook graphics en mathematische functies. Ze kan bovendien gebruikt worden als laseraanwijzer bij presentaties.

Vingerafdrukherkenning met 360-gradenidentificatie
De Matebook combineert veiligheid en snelle toegang dankzij vingerafdrukherkenning met 360-gradenidentificatie. Daarmee wordt het aantal mislukte authenticaties beperkt. Er is maar één aanraking nodig om het scherm van de Matebook te ontgrendelen – de snelste vingerafdrukherkenning in de sector.

Beschikbaarheid
De Matebook is beschikbaar in twee elegante kleuren: champagne gold en space silver. In de loop van de komende maanden zal de Hertz beschikbaar zijn in Azië, Europa en Noord-Amerika. Prijzen gaan vanaf 799 Euro (m3 met 128Gb) tot 1799 Euro (m7 met 512 Gb).

[lg_folder folder=”Huawei/MateBook/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *