Dit is de LEGO-set van Star Wars: The Force Awakens

Sterrenoorlog in plastic
Tijd om de LEGO-sloffen aan te trekken en je middels het beste speelgoed ter wereld warm te maken voor The Force Awakens. De nieuwe Star Wars-film is namelijk maximaal in LEGO na te bouwen.

In de nieuwe LEGO-set voor The Force Awakens zitten bekende namen als Jango Fett, Clone Commander Cody, Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Darth Vader en General Grievous. Woestijnplaneten verkennen doe je met de Rey’s Speeder, of vlieg door de ruimte met de LEGO Star Wars First Order Transporter.

Uiteraard zijn ook de Millennium Falcon (met afneembare cockpit), Kylo Ren z’n Command Shuttle, en de welbekende X-Wing Fighters aanwezig. Episch viervoudig boordgeschut met achterin ruimte voor de BB-8 Astromech Droid.

Voor de complete kit ben je zo’n 530 euro kwijt. Je kunt ze gelukkig ook los aanschaffen, waarvan je bij Amazon een goed overzicht hebt.

Dit is de LEGO-set van Star Wars: The Force Awakens

Dit is de LEGO-set van Star Wars: The Force Awakens

Dit is de LEGO-set van Star Wars: The Force Awakens

Nog geen reacties

  1. Wat een slecht artikel zeg.. Dit is duidelijk geschreven door iemand die niet veel van Star Wars weet, en waarschijnlijk nog minder van Lego. Jango Fett, Darth Vader en General Grievous zijn allemaal al lang dood in de periode dat The Force Awakens zich afspeelt. Ook clone commander Cody zal zijn opwachting hoogstwaarschijnlijk niet maken in The Force Awakens. Als hij nog zou leven, zou hij buitengewoon oud zijn. Ook Obi Wan Kenobi is tegen deze tijd al lang dood. Ookal zou hij kunnen verschijnen als Force Ghost verwacht ik ook hem niet in The Force Awakens. Deze characters komen dus zeker niet voor in The Force Awakens Lego sets. Lego zal dergelijke fouten nooit maken. Hiernaast zijn deze Lego sets al geruime tijd bekend onder de fans. Veel interessanter zou het zijn om iets te schrijven over de gelekte 2016 Lego Star Wars sets, maar ik betwijfel ten zeerste of de schrijver van dit artikel hier ook maar iets van weet. Ga je schamen Erwin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *