Dit is de meest luxe vliegtuigsuite ter wereld

The Residence by Etihad
Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, tilt eerste klas vliegen naar nieuwe hoogtes. Wie geen genoegen neemt met enkel een luxe stoel kan er terecht om een klein appartement te huren.

De 11 jaar oude luchtvaartmaatschappij heeft ‘The Residence by Etihad’ geïntroduceerd. Kleine vertrekken van 12 vierkante meter aan boord van een Airbus A380. De ruimtes zijn opgedeeld in een een luxe woonkamer met een chique lederen bankstel, een obligate minibar en een 32-inch flatscreen televisie. Daarnaast vind je er een slaapvertrek met een tweepersoons boxspring, met in het midden nog een 24-inch televisie.

Om na een lange vlucht met enige frisheid uit te stappen, is er een badkamer met douche aanwezig. De innerlijke mens wordt verzorgd door een privékok en tijdens je vlucht wordt je bijgestaan door een butler.

Volgens Etihad Airways ligt de prijs van de tweepersoonsvertrekken op ongeveer het vierdubbele van een normaal eersteklas ticket. Een ticket van Londen naar Abu Dhabi in de ‘The Residence by Etihad’ zou daarmee zo’n 15.572 euro kosten. Exclusief butlerfooi.

Je eigen butler
The Residence by Etihad

Woonkamer met eettafel
The Residence by Etihad

Zzzz-ruimte
The Residence by Etihad

[gv data=”UEhl8GyXfBY”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *