Dit is de nieuwe Lamborghini app voor klanten

Auteur: , 5 Reacties
Dit is de nieuwe Lamborghini app voor klanten

Hoe staat het ervoor met de bestelling van je nieuwe Lambo? Met deze app blijf je op de hoogte.

Klanten van Lamborghini kunnen Google’s Play Store en de Apple iOS Store aanslingeren, want de Italiaanse autofabrikant komt met een gloednieuwe applicatie. Lamborghini Unica, zoals de app heet, werd aangekondigd op Dreamforce 2018. Een conferentie in San Francisco waar technologie en innovatie centraal staan.

De app is gebouwd door Lamborghini in samenwerking met Salesforce, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in klantrelatiebeheer. Klanten krijgen een persoonlijke behandeling met Lamborghini Unica. Wie bijvoorbeeld een nieuwe Urus heeft besteld, kan de productiestatus opvragen via de app. Lamborghini deelt real-time informatie en foto’s over het proces. Zo kun je vanuit je luie stoel (of waar je ook bent) de bouw van je Lambo in Sant’Agata Bolognese volgen. Op dit moment is enkel bekend dat het productieproces van de Urus gevolgd kan worden. Hoe het zit met een nieuwe Huracán of Aventador S is niet duidelijk.

Je kunt overigens niet zomaar Unica gebruiken. Er zijn logingegevens benodigd die enkel klanten kunnen opvragen bij de Lamborghini dealer. Het Italiaanse merk wilt de applicatie verder gebruiken om previews, evenementen en nieuws onder ogen te brengen bij klanten. Unica is niet de eerste app van Lamborghini. Het merk kwam eerder met TRACK & PLAY voor de Huracán en Aventador. Met deze app kunnen rondetijden op circuits geregistreerd en geanalyseerd worden. Daarnaast is er ook de LAMBORGHINI AR app. Met deze app kunnen klanten augmented reality content uit het Lamborghini Magazine tot leven laten komen.

Lees ook: dit is de OPPO Find X Automobili Lamborghini5 reacties

Even off-topic, mijn Spotify & SoundCloud pauzeren steeds als de Autoblog/junk-feed laadt. Meer gebruikers last van? Update geweest?
@introductiemap: Yes, hier ook 😩🙄
@introductiemap: Bekend probleem. Al jaar en dag last van eigenlijk.
Komt volgens mij door videoadvertenties. Makkelijkste is een abonnement te nemen voor een jaar, plus je steunt een zeer nobel goed doel.
@introductiemap: klopt, wordt vaker over geklaagd! *hint*
Porsche heeft ook een app waarbij je kenteken en km stand moet invullen. Kun je punten verdienen met kilometers en evenementen. Nieuws volgen, routes downloaden, tickets kopen etc. Zit best goed in elkaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).