Dit is de nieuwe lay-out van Twitter

Dit is de nieuwe lay-out van Twitter
Het gerucht deed al even de ronde, maar het nieuwe design voor Twitter is officieel gelanceerd en vandaag door een klein groepje Tweeps in gebruik genomen.

De nieuwe webprofielen hebben een aanzienlijk grotere header- en profielfoto. Persoonlijke info komt aan de linker kant te staan en zaken als ‘Who to follow’ en trending topics hebben aan de rechter kant een plek gekregen. Allemaal zodat het middengedeelte groter kon worden en tweets nog visueel opvallender worden gepresenteerd. Hoe Facebook van ze…

Er zijn ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo worden je meest opvallende, geretweette en becommentarieerde tweets iets groter gepresenteerd dan de rest. Je kunt ook tweets vastpinnen, die blijven dan bovenaan de pagina staan.

In de komende weken wordt de nieuwe lay-out naar alle Twitteraars uitgerold. Wie een nieuw account aanmaakt kan er meteen al mee aan de slag. Voor een aantal voorbeelden: #FF @JohnLegend, @flotus, @kerrywashington en natuurlijk @ApparataNL.

Dit is de nieuwe lay-out van Twitter

5 reacties

  1. “Het gerucht deed al even de ronde, maar het nieuwe design voor Twitter is officieel gelanceerd en vandaag door een klein groepje Tweeps in gebruik genomen.”
    Mijn profiel heeft helaas al een paar weken deze walgelijke lay-out 🙁

  2. Zouden ze bij Twitter denken dat iedereen een brilletje nodig heeft. Het is met de nieuwe lay-out net alsof ik per ongeluk het browser-font vergroot heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *