Dit is de nieuwe MediaPad M3 van Huawei

MediaPad
De techfabrikant komt met een tablet die je van hoogwaardige audio moet voorzien.

Het Chinese bedrijf is hiervoor de samenwerking aangegaan met Harman Kardon. De MediaPad M3 is het nieuwste vlaggenschip op het gebied van tablets van Huawei. Het betreft een 8.4-inch apparaat met een aluminium behuizing. De tablet wordt aangedreven door een 950-processor en een speciaal voor de MediaPad M3 ontwikkeld audiosysteem van Harman Kardon moet zorgen voor puike geluidskwaliteit.

De tablet beschikt over een vingerafdrukscanner en een batterij met een capaciteit van 5100mAh. Volgens Huawei voldoende om tot 11 uur HD-video’s te bekijken of 6 uur aan gaming.

Het is niet de eerste keer dat Huawei een samenwerking aangaat met een derde partij om een mobiel apparaat te ontwikkelen. Zo is de P9 tot stand gekomen in samenwerking met cameraproducent Leica AG.

De tablet zal verkrijgbaar zijn vanaf 349 euro. Hiervoor krijg je 32GB aan opslag. Wil je een versie met LTE dan kost de MediaPad M3 399 euro. Het apparaat is vanaf september onder andere verkrijgbaar in Duitsland en Frankrijk. Nederland volgt in een later stadium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *