Dit is de Nubia Z20 met een dubbel display

Dit is de Nubia Z20 met een dubbel display
En de smartphone komt binnenkort op de markt.

Update 14-10-2019: De Nubia Z20 is officieel wereldwijd verkrijgbaar. Check hier wat hij bij ons kost.

Wie fan is van smartphones die nét even wat anders zijn kunnen straks terecht bij de nieuwe Nubia Z20 van ZTE. Het toestel beschikt over twee schermen. Eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant.

Het gaat om displays zonder bezels, dus het ziet er best gelikt uit. De voorkant beschikt over een 6.42-inch FHD+ display. De achterkant heeft een 5.1-inch scherm. Verder komt de Z20 met drie camera’s, 8 GB RAM geheugen en 512 GB opslag.

Het voordeel van twee schermen is dat je bijvoorbeeld niet gebruikt hoeft te maken van een selfiecamera, die doorgaans van mindere kwaliteit is. Nu draai je gewoon je smartphone om en maak je een selfie met de drie camera’s. Dit is een 48-megapixel hoofdcamera, een 16-megapixel groothoeklens en een 8-megapixel telelens met 3x optische zoom.

Andere kenmerken van deze smartphone zijn de 4.000mAh batterij en het feit dat de Z20 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor.

De nieuwe Nubia Z20 ligt vanaf 16 augustus in China in de winkels. In september komt de Z20 ook in Canda, de Verenigde Staten en Europa op de markt. Wat de smartphone moet gaan kosten is nog niet bekend.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *