Dit is de Sony Xperia Z4, te zien in nieuwe James Bond-film

Xperia-Z4-Design
Een uitgelekte reclamepitch voor de nieuwe James Bond-Film Spectre bevat afbeeldingen en nieuwe informatie over Sony’s Xperia Z4 smartphone.

Niet alleen delen van het script, maar ook interne documenten over Spectre lekten onlangs uit middels de beruchte Sony hack. Er zijn nu mails opgedoken waarin de product placement wordt besproken, en het lijkt er op dat de personages in het nieuwste James Bond-avontuur met een Xperia Z4 zullen bellen.

Kussentje
De bijgeleverde prototypes tonen een futuristisch uiterlijk, Sony lijkt alleen nog niet helemaal zeker te zijn welke ze nu precies willen gebruiken. De filmstudio kreeg namelijk verschillende designs opgestuurd als voorbeeld. Zo is er een model dat een glanzende voorkant heeft, en een zachte achterkant, alsof er een kussentje in het toestel gebouwd zit, wat een case wellicht overbodig maakt.

Xperia-Z4-Kussen

Een ander designtrucje waar Sony mee lijkt te spelen is een nieuwe functie, die de kleur van het lock screen automatisch aanpast naar de kleur van de smartphone zelf. Uit de email kunnen we bovendien opmaken dat de Xperia Z4 tussen mei en november 2015 in de winkels komt te liggen. Een officiële onthulling in januari tijdens de CES-beurs is dus heel goed mogelijk.

In diezelfde mail komen we er bovendien achter dat het 5 miljoen dollar kost om Daniel Craig (007) met de nieuwe Xperia te laten bellen in 007: Spectre.

Xperia-Z4-Glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *