Dit is een PlayStation, Xbox, Switch én Game PC in één!

Dit is een PlayStation, Xbox, Switch én Game PC in één!
Voor als je echt niet kunt kiezen.

De één zweert bij PlayStation, de ander bij Xbox. Wie het meer gemunt heeft op familiegames komt juist met een Nintendo Switch aan zijn trekken. De hardcore gamer haalt zijn schouders op en is niet van zijn of haar PC vandaan te halen. Wat als je al deze zaken in één behuizing propt? Dat is exact wat Origin heeft gedaan.

Origin is een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van custom game PC’s. Vanwege het tienjarige bestaan van het bedrijf wilden ze eens iets geks doen. Origin bracht al de genoemde apparaten in dit artikel samen in één behuizing. Het gaat hier om een PlayStation 4 Pro, een Xbox One X, een Nintendo Switch en een game PC. Het complete systeem bevat geavanceerde koeling om alle apparaten op een goede temperatuur te houden. Daarnaast zijn er 2 TB SSD’s geïnstalleerd zodat digitale games op de consoles nog sneller laden.

Helaas is er ook slecht nieuws. Origin gaat deze bijzondere constructie niet verkopen. Wel kreeg Youtuber Unbox Therapy de kans om met de unit aan de slag te gaan. Je kunt zijn bevindingen bekijken in de video hieronder.

[gv data=”ErQQc6cUSTA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *