Dit is een video van de Galaxy S7, nieuwe specs en features

Galaxy S7 hand
We naderen de release, dus de leaks stapelen zich op.

Hadden we gisteren al het bericht dat de S7 waterdicht gaat worden, daar kunnen we vandaag melden dat we de eerste beelden van de S7 binnen hebben.

Brengen die ook nieuwe specs of features? Ja! Zo keert het SD-slot definitief terug en krijgt de S7 een 12-megapixelcamera die waterdicht is.

Helaas is er ook slecht nieuws. De batterij blijkt geen 3000mAh-geval, zoals eerder werd geschreven, maar slechts een 2800mAH. Dat zal voor veel fans toch even slikken zijn. Verder een microUSB 2.0-aansluiting en geen Type-C.

[gv data=”bQDcSkGWvfc”][/gv]

6 reacties

  • @Jantje_555: Nogal kort door de bocht hé, en bovendien niet juist. Bij elke nieuwe generatie, worden hun schermen beter. Niet alleen qua specs, zoals hogere maximale helderheid, maar ook juistere kleuren en zuiniger.

   Processors en geheugen worden sneller, maar ook zuiniger. De exynos processor in de S6 word al op een kleiner procédé gebakken dan die in de S5, waardoor die ook een deel zuiniger is geworden.Zelfde verhaal gaat op voor wifi en bluetooth.

   Waar je trouwens ook vandaan haalt dat de batterij kleiner gaat geworden, weet ik niet. De batterij in de S6 is 2550 mAh groot, en zou volgens dit gerucht zou die in de S7 2800 mAh groot worden. Die in de S6 Edge is 2600 mAh groot.

 1. Dat gezeur altijd maar om die batterijen… Ik gebruik mijn telefoon ook nogal veel waardoor die zeker geen dag mee gaat maar heb ook gewoon altijd een powerbank bij me. Ik zit dus nooit meet een lege telefoon .

  • @F612S: Ik snap nooit hoe mensen het voor elkaar krijgen om hun accu zo snel laag te slurpen. Ik heb het idee dat ik mijn telefoon vrij veel gebruik. Even de baas bellen, telefoontje naar de loonwerker, gebeld worden door de veearts en de voerleverancier. De status van het AMS regelmatig controleren, even de vee registratie bijwerken, even het laatste nieuws en de meest recente prijzen controleren onder de koffie, je snapt het wel. Het gebeurt wel eens dat ik mijn telefoon op de trekker laat liggen of in mijn overal laat zitten. Kom ik de volgende ochtend weer op mijn werk dan heb ik toch vaak nog 10% tot 30% van de accu over. En om mij heen zie ik mensen al na een halve dag in paniek naar een stopcontact zoeken. Dan vraag ik me toch af wat iedereen verkeerd doet of wat ik juist goed doe, want ik kan er geen verklaring voor vinden. Telefoon is een Lumia 920 mocht je dat willen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *