Dit is er nieuw in iOS update 10.1.1

iOS 10
Apple heeft vandaag een nieuwe update uitgerold voor iOS 10.

De vorige versie zou problemen kunnen geven met de Gezondheid-app. Met 10.1.1 zijn deze eventuele problemen verholpen. Het bestand is ongeveer 64,2 mb groot en is dan ook een typische bugfix update.

De Amerikaanse techgigant benoemt specifiek de Gezondheid-app waar problemen zouden zijn gefixt. In de update beschrijving worden ook andere bugfixes genoemd, maar Apple komt niet tot details.

iOS 10.1 bracht een bug met zich mee waardoor data in de Gezondheid-app onzichtbaar zou kunnen worden. De app zou ook niet meer correct data synchroniseren met andere applicaties. Beide problemen zijn met de nieuwe update verholpen.

iOS 10 kent een voorspoedige adoptie. Het mobiele besturingssysteem werd in september uitgebracht door Apple. Eerder bracht het techbedrijf al twee beveiligingsupdates uit. Het ging hier om 10.0.2 voor de ondersteunende iPhones en iPads en 10.0.3 speciaal voor de iPhone 7.

3 reacties

    • @martinus: Idd dat is het verschil met android, die laat je maar aanmodderen en na een jaartje wordt je toestel niet meer ondersteund, ik heb nog een oude iphone 5s, volledige ondersteuning kwa updates en supersnel nog steeds, volgend jaar wellicht een SE, ik hoef niet zo´n grote koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *