Dit is er nieuw met de laatste OnePlus 7 Pro update

Dit is er nieuw met de laatste OnePlus 7 Pro update
Het techbedrijf heeft een software update uitgerold voor de smartphone.

Met de presentatie en de ‘wittebroodsweken’ achter de rug, kan OnePlus zich nu focussen op de support van de nieuwe 7 Pro. Het Chinese techbedrijf is onlangs begonnen met de uitrol van OxygenOS 9.5.4/9.5.5 voor het nieuwste toestel van het merk.

De update komt in twee smaakjes, eentje globaal en eentje speciaal voor Europa. In de changelog spreekt OnePlus over een aantal dingen die zijn aangepakt met de update. Zo spreekt het bedrijf over verbeteringen voor het Ambient Display en de Double Tap to Wake-feature. Ook is er een issue gefixt waardoor geluid vertraagd zou binnenkomen met een Bluetooth headset tijdens het spelen van games.

De camera is er tevens op vooruit gegaan. OnePlus spreekt over betere fotokwaliteit in HDR scenarios en een betere fotokwaliteit tijdens omstandigheden met weinig licht. Daarnaast is er een issue aangepakt met betrekking tot de witbalans en de focus van de camera. De update is live en is in principe klaar voor je OnePlus 7 Pro om geïnstalleerd te worden. OnePlus werkt met een gefaseerde rollout. Dit betekent dat het soms een paar dagen kan duren voordat ook jij de update kan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *