Dit is het beste speelgoed sinds Sphero

BB8
De BB8-Droid was al het beste speelgoed ever in de geschiedenis, maar deze wordt nu van zijn troon gestoten door een ander, nóg indrukwekkender BB8-speeltje. Eigenlijk dus het beste speelgoed sinds lang voor Sphero.

Dit is Sphero. Sphero was/is een awesome stukje speelgoed, een balletje dat je via een speciale app over je vloer kan laten rollen en waar je geen bal aan hebt, maar er wel awesome uitziet.

Welnu, deze BB8-droid is opeens niet zo heel cool meer nu er, lang nadat iedereen The Force Awakens eigenlijk al een beetje vergeten is, een veel awesomer stukje speelgoed op de markt verschijnt. Meet Spin Master, een 40 centimeter (!) (inclusief antennes zelfs 48 cm!) hoge, voice/remote-controlled BB-8tje.

Via een speciale, op een Wii-mote gelijkende en van van een analoge joystick voorziene afstandbediening laat je de BB-8 door je huis racen. Maar wacht, er is meer. Via voice-control reageert hij op zijn eigen naam, hij trackt jouw locatie en komt naar je toe, en volgt je als een puppy via de speciale follow-me-mode.

En nu het slechte nieuws! Pas komende herfst, als letterlijk iedereen vergeten is dat er sinds Return of the Jedi nog Star Wars-films gemaakt zijn, komt deze badboy op de markt. Maar er is ook goed nieuws! $180 is namelijk echt geen geld, nauwelijks duurder dan Sphero, voor een Droid die vele malen mieterser is dan Sphero. Zorg dus dat je wat geld over hebt op je giro als oktober om de hoek komt kijken.

Aanschouw de Spin Master in al zijn glorie alhier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *