Dit is het nieuwste iPhone 8 gerucht

Maar een gerucht is ook niet altijd waar...
Laten we hopen dat ’t waar is…

Een nieuwe telefoon betekent ook weer nieuwe geruchten. En deze keer gaat het gerucht dat Apple ervoor heeft gekozen om de achterkantjes van gesmeed staal te maken in plaats van aluminium.

De laatste telefoon die gebruik maakte van een stalen achterkantje was de iPhone 4s, die gewikkeld was in twee stalen banden gemaakt van een speciaal soort stalen legering. Maar sinds de iPhone 5 gebruikt Apple liever aluminium.

Als Apple daadwerkelijk zou kiezen voor metaal, dan is het productieproces daarvan ook iets anders dan bij de iPhone 4. Door het te smeden krijg je zeer sterk staal dat heel lang meegaat.

Naast dit gerucht zijn er meldingen dat de nieuwe iPhone een groot glazen scherm krijgt en ook steeds dunner zal worden. Verder zou de iPhone 8 een OLED-scherm, draadloze oplader en een onzichtbare homebutton krijgen.

Als het goed is wordt de nieuwe iPhone 8 gepresenteerd in september 2017. Dat duurt helaas nog even.

Nog geen reacties

  1. Tuurlijk. De iPhone 7 zou ook allemaal toeters en bellen krijgen met de laatste snufjes volgens de geruchtenmolen. We weten inmiddels allemaal hoe dat afgelopen is…

  2. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat er een iPhone 8 komt dit jaar. Apple volgt de traditie die ze zelf hebben ingezet en komen waarschijnlijk met 2 of 3 varianten van de iPhone 7S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *