Dit is Hyperdrive, een nieuwe autoshow van Netflix

Dit is Hyperdrive, een nieuwe autoshow van Netflix
Als Fast & Furious een realityserie zou zijn.

Later deze maand verschijnt er een gloednieuwe autoshow op Netflix genaamd Hyperdrive. In deze realityserie nemen straatracers het tegen elkaar op. Er zijn stunts, parcours en andere uitdagingen voor de deelnemers om te ondergaan.

In dit eerste seizoen van Hyperdrive doen 28 deelnemers, met allerlei verschillende achtergronden, mee. De winnaar kroont zich tot Hyperdrive-kampioen, al is op dit moment nog niet te omschrijven wat de prijs is. Netflix omschrijft de nieuwe serie als volgt:

De beste straatracers uit verschillende landen testen hun op maat gemaakte auto’s uit de grootste, meest uitdagende hindernisbaan die ooit werd aangelegd.

Het eerste seizoen van Hyperdrive bestaat uit 10 afleveringen. De presentatie is in handen van Lindsay Czarniak, Rutledge Wood, Mike Hill en Michael Bisping. Hyperdrive is geproduceerd door Charlize Theron. Deze actrice is bekend van onder meer The Italian Job, Fast and the Furious 9 en Mad Max: Fury Road. Het eerste seizoen van de serie verschijnt 21 augustus op Netflix. Bekijk de trailer van Hyperdrive hieronder.

[gv data=”saXM2VOBI0M”][/gv]

Lees ook: Dit moet je weten over Netflix The Irishman

19 reacties

    • @zwepp: The Falcon heeft wat problemen met de negatieve koppeling zo nu en dan. Laatste keer deed de dealer er 4 parsecs over om ‘m te fiksen. Gelukkig konden we zolang de Delorean van Doc Brown lenen. Dr. Who, de egoïst wilde haar Tardis niet aan ons uitlenen, iets met aansprakelijkheid o.i.d.

    • @jajeroenja: Ik dacht precies hetzelfde, het heeft een hoog “hindernisbaan”-gehalte.
      Nu ik erover nadenk: is dit niet iets voor Ken Block in zijn Hooni-cars? Die Mustang zou er prima tussen passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *