Dit is wat je doet als je Super Mario uitspeelt

Banzaiiii!
Schreeuwen, huilen en juichen. Dat is zo’n beetje wat je doet als je Pit of Panga: P-Break uitspeelt. Volgens kenners is dat het moeilijkste Super Mario level dat ooit gemaakt is en deze Japanner speelt het uit.

Sinds kort is het mogelijk om zelf levels te maken met Super Mario Maker op de Wii U. Gevolg daarvan is dat nu het moeilijkste level ooit is gecreëerd en het is moeilijk. Zo moeilijk is het in dertig jaar niet geweest. Sinds het gemaakt is werd het door ruim 600.000 gebruikers gespeeld en slechts zes daarvan wisten het spel uit te spelen.

Een van de gebruikers die het level uitspeelde is PangaeaPanga, dat is de maker van het level. Een onbekende Japanner speelde het level ook en streamde zijn pogingen om het einde te behalen live op het internet. Als je van geschreeuw en gejuich houdt moet je dit filmpje zeker even kijken.

Gelukkig waren er op Reddit wat mensen die Japans kunnen verstaan en het geschreeuw van blije speler konden vertalen. Na tien uur spelen haalt hij het einde en door wat hij roept kunnen wij alleen maar adviseren: Don’t try this at home.

“Het is gelukt! Mijn handen doen pijn, mijn handen doen gewoon echt pijn, oeioeioeioei, mijn handen voelen vreemd aan.” En daarna barst hij in tranen uit.

Goed, kijk zelf de video maar.

[gv data=”-AdG5sfZV00″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *