Dit kost de duurste nieuwe MacBook Pro

Dit kost de duurste nieuwe MacBook Pro
Wat mag je neerleggen voor het nieuwste en beste van Apple op dit moment?

Apple heeft de MacBook Pro voor een gedeelte vernieuwd. Er zijn nieuwe topmodellen gekomen met 8-kernen processoren en een verbeterd toetsenbord. Vanmorgen kon je hier lezen wat de update precies heeft te betekenen, maar wat als je met de configurator van Apple aan de slag gaat?

In dit artikel zoomen we in op de duurste nieuwe MacBook Pro van dit moment. Het gaat hier om de 15-inch MacBook Pro die begint met een prijs van 3.299 euro. Daarvoor krijg je 2,3‑GHz 8‑core Intel Core i9-processor van de 9e generatie, Turbo Boost tot 4,8 GHz. We kiezen echter voor de duurdere 2,4‑GHz 8‑core Intel Core i9-processor van de 9e generatie, Turbo Boost tot 5,0 GHz (+ 220 euro). Daarnaast willen we geen 16 GB RAM geheugen, maar 32 GB. Een extra van 480 euro.

Standaard heeft deze Pro een Radeon Pro 560X grafische kaart met 4 GB GDDR5-geheugen. De duurste is in dit geval de Radeon Pro Vega 20 met 4 GB HBM2-geheugen voor 420 euro. Daarnaast gaan we in deze configuratie van 512 GB SSD naar 4 TB SSD. Of je 3.360 euro extra wil aftikken.

Uiteindelijk kom je op een MacBook Pro van 7.779 euro. Een laptop die ongetwijfeld de nodige jaren meegaat en véél meer hardware heeft dan menig consument nodig heeft. De prijs kan nog verder omhoog door allerlei software en accessoires aan te vinken. Het laat echter zien dat geld uitgeven anno 2019 bij Apple nog zeker heel goed mogelijk is. Katsjing!

Lees ook: Zo bespaar je zonder warme trui op jouw energierekening

Dit kost de duurste nieuwe MacBook Pro

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *