Dit kost de gigantische 88-inch 8K OLED TV van LG

Auteur: , Geen reacties
Dit kost de gigantische 88-inch 8K OLED TV van LG

Het enorme scherm heeft een prijskaartje gekregen.

Sterkte deze jongen in je woonkamer te zetten, maar als het past zal het een genot aan televisie kijken opleveren. Mits je er ver vandaan kunt zitten, want anders is het ook niet prettig natuurlijk.

Begin dit jaar presenteerde LG een nieuwe 88-inch 8K OLED TV op elektronicabeurs CES in Las Vegas. De Zuid-Koreanen hebben nu bekendgemaakt de televisie op de markt te gaan brengen. Met zijn resolutie van 7.680 x 4.320 en HDMI 2.1 standaarden ben je toekomstproof. Je kunt er 8k content op 60 fps mee kijken. Er is ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Homekit, Google Assistent en/of Amazon Alexa. Het beeld is ongeveer 16 keer scherper in vergelijking met een 1080p tv, om je een idee te geven.

Daar staat tegenover dat je een dik gevulde bankrekening moet hebben om de LG überhaupt te kunnen betalen. Het techbedrijf hangt een prijskaartje van 42.000 dollar aan de tv. De televisie komt onder andere in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk op de markt.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-paginaEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).