Dit kost het verliezen van één Airpod

Airpods
Handig, die draadloze Airpods. Maar wat als je er eentje verliest?

De oordopjes van Apple zijn in principe twee losse producten en dus kan het gebeuren dat je er eentje verliest. De Amerikaanse techgigant weet dit ook en heeft daarom een speciale service mocht je dit overkomen.

Via de Amerikaanse site van Apple kun je lezen wat het kost om een losse Airpod te kopen. Het gaat om een bedrag van 69 dollar. Een prijs in euro’s is (nog) niet bekend. Deze informatie wordt namelijk niet genoemd op de Nederlandse site van het bedrijf.

Wat we wel kunnen melden is de onderhoudsprijs van de Airpods. Een nieuwe batterij laten installeren kost 67,10 euro. Ter vergelijking: een nieuwe batterij voor een iPhone kost 91,10 euro.

De Airpods zijn sinds kort leverbaar. Wie nu een online bestelling plaatst bij Apple krijgt ze over zes weken geleverd. Mocht je bang zijn ze te verliezen dan kun je een veiligheidskoordje overwegen.

Nog geen reacties

  • Ach ja hoge bomen vangen veel wind.
   Als je iemand bent waar de EarPods continu “uitvallen” (die mensen bestaan vooral online lijkt het) dan zijn de AirPods niet voor jou zo simpel Is het.

   • @Donstil: Jup gewoon in doosje opbergen wanneer je ze niet gebruikt. Laden ze meteen op. Hoe moeilijk kan het zijn. Daarbij heb ooit eens een BT setje gehad. Toen de batterij slechter werd … kreeg ik te horen datt ze daar niet aan begonnen en ik maar nieuwe moest kopen.

    Zijn zat duurde alternatieven dan de airpods. de meeste zijn duurder zelfs (zonder enige draad …. ook niet in nek )… wat doen die met een luie batterij ? Daar hoor je nix van.

    Idd … hoge bomen

 1. Dat wil ik ook weer niet zeggen …. maar dat eenzijdige berichten is belachelijk aant worden.

  Toen samsung uitkwam met zijn doppen … werd er toen vanalles gepost of kosten van het vervangen van de batterij …. over het kwijtraken ? Nooit een issue geweest … nu komt apple en de boel word iedere keer aangehaald.

  Als 100% zeker wil zijn dat je je dure BT doppen niet kwijtraakt … dan mot je in de eerste plaats geen dure BT doppen kopen.

  Als je geen batterij wilt vervangen na 2 jaar gebruik … dan mot je nix met een batterij kopen.

  Simpel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *