Dit krijg je als je de duurste iPhone koopt

Dit krijg je als je de duurste iPhone koopt
En wat kost dat?

Er zijn weer nieuwe iPhones. En wat je mening over Apple ook is, als techliefhebber is het altijd leuk om even te windowshoppen op de site van het techbedrijf. In dit geval kijken we naar de duurste nieuwe iPhone die gaat komen.

Dat is de gloednieuwe iPhone 11 Pro Max. Met inruilkorting is de smartphone maximaal 490 euro goedkoper. Dan moet je wel een iPhone XS Max inruilen. Voor een iPhone 6 krijg je slechts 30 euro inruilkorting. Zonder korting is de iPhone 11 Pro Max er vanaf 1.259 euro voor de variant met 64 GB opslag. 256 GB kost 1.429 euro en 512 GB kost 1.659 euro. De iPhone 11 Pro Max is in de kleuren Middernachtgroen, Goud, Spacegrijs en Zilver.

Voor dat geld krijg je naast de iPhone een setje EarPods met Lightning-connector, een USB-C-naar-Lightning-kabel en een USB‑C-lichtnetadapter van 18 W. Van die 1.659 euro bestaat circa 293 euro uit btw en wettelijke heffingen.

De eeuwige discussie is of deze prijs de iPhone waard is. Ja volgens Apple en de vele kopers die er geen probleem mee hebben om dit af te tikken voor een 11 Pro Max. Met de aankoop van de duurste iPhone zou het bijvoorbeeld tof zijn als als je er ook de draadloze AirPods bij zou krijgen. Maar dat is wellicht wishful thinking. Eén ding is zeker. Alle kopers van een nieuwe iPhone kunnen straks een jaar lang gratis gebruik maken van Apple’s streamingdienst. En dat is een leuk extraatje.

Nog geen reacties

  1. Zowiezo dom om bij apple in te ruilen. Als je telefoon er goed uit ziet krijg je veel betere prijs op marktplaats.

    Een iphone x ( geen xs ) kan je zelfs nog voor 550 / 600 kwijt en dan heb je voor 550 een nieuwe 11 pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *