Dit merk komt met 26 nieuwe phones o.a. opvouwbaar en 18.000mAh batterij

Ja, dat wordt niks
Meer is altijd beter?

Als we alle geruchten en aankondigingen mogen geloven, wordt de Mobile World Congress (vanaf 25 februari) een absoluut spektakel. Niet alleen krijgen we Samsung’s langverwachte opbouwbare smartphone te zien, maar batterijfabrikant Energizer gaat nog eens 26 nieuwe smartphones onthullen. Ja echt, 26.

Het zal je niets verbazen als ik zeg dat Energizer een Amerikaans merk is; more is immers altijd better. Dat moet hoe dan ook de filosofie zijn achter de aankomende smartphones van het bedrijf. Zoals de titel al suggereert, staat er een belachelijke 26 toestellen te worden onthuld tijdens de MWC 2019. Dit is wat ze kunnen.

Het bedrijf beweert een aantal interessante modellen uit te gaan brengen. Onder die modellen is in elk geval een opvouwbaar model, dat – afgaande op de kwantiteit van de smartphones – niet veel beter zal zijn dan de cringe-opwekkende Flexpai.

Verder stelt het bedrijf dat er een smartphone aankomt met een kaakdroppende 18.000mAh batterij. Dat is verreweg de grootste batterij voor een commerciƫle smartphone op de markt. Ook zou er een model met een pop-up camera komen, er wordt gesproken over een stevig (CAT-achtig) model en een uitvoering krijgt professionele scan-apparatuur.

Ik zal nog even benadrukken dat het hoogstwaarschijnlijk om allemaal verschillende uitvoering gaat, ieder dus met een van de features (gimmicks in dit geval) die ik hierboven vermeld. Ze noemen namelijk in de onderstaande tweet met een link naar GizChina dat ze 26 modellen gaan uitbrengen en dat er wat interessante features bij komen kijken. Maar laten we heel eerlijk wezen, ze gaan geen 26 edities uitbrengen die allemaal een pop-up-camera, een gigantische batterij en een opvouwbaar scherm hebben.

Kortom, doe mij maar Ć©Ć©n goed toestel dan 26 flutmodellen. Uiteraard moeten we nog zien of ze hun technieken hebben weten te combineren; de 26 modellen zijn allemaal te proberen tijdens de MWC. Overigens is er via GSMArena al wel wat bekend over hun ‘premium’ smartphone. Die wordt uitgerust met een motorized pop-up triple camera (16MP, 5MP, and 2MP), 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Tja, niet heel spectaculair dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *