Dit moet je kijken vandaag (20-12)

De roast met Gordon
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen met deze vraag. Met onze kijktips van de dag ben je van die vraag verlost.

1.2Doc: Onze missie in Afghanistan

Tienduizenden Nederlandse militairen zetten vanaf 2002 voet aan de grond in Afghanistan. Om de taliban terug te dringen en het land op te bouwen. Maar wat heeft de missie nu eigenlijk opgeleverd?

2.De geheime Joran Tapes: De Waanzinnige Waarheid van een moordenaar

Indringende reportage over het bezoek van John van den Heuvel aan Joran van der Sloot in de Challapalka-gevangenis in Peru. In het heimelijk opgenomen gesprek doet Van der Sloot een aantal zeer opmerkelijke uitspraken.

3.The Roast of Gordon

Comedy Central heeft kosten noch moeite gespaard om Gordon aan het spit te roosteren. Naar Amerikaans voorbeeld pakt de zender het groots aan. Er is een rode loper met paparazzi, en de gasten, die allemaal behoorlijk op chique zijn, worden ontvangen met cosmopolitans en prosecco.

4. The Designated Survivor

Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen. De serie wordt sinds 21 september 2016 uitgezonden door ABC en buiten de Verenigde Staten en Canada door Netflix. Topserie!

5. The Big Short

In 2008 vielen de banken om als rieten hutjes. Deze film laat geweldig zien hoe zeer we toen langs de rand van de afgrond liepen…

Wil je nog meer inspiratie? Check dan deze lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *