Dit moet je weten over de nieuwe Huawei P10 (Plus)

Huawei
Huawei heeft het doek getrokken van de nieuwe P10 en P10 Plus. Er valt een hoop over de nieuwe smartphones te vertellen.

Twee varianten, Android 7, een nieuwe processor en een puike Leica camera. Dat zijn de belangrijkste feiten in een notendop als het gaat om de nieuwe P10 en P10 Plus van Huawei. De smartphones werden vandaag officieel aangekondigd door de Chinese telefoonmaker.

Noemenswaardig is de nieuwe Kirin 960 processor. Daarnaast is zoals gezegd de cameratechnologie afkomstig van Leica. Achter een dual-camera en voor een reguliere selfiecam. Het gaat om een camera met een 12-megapixel RGB sensor en een 20-megapixel monochrome sensor. Volgens Huawei moeten camera’s aan beiden zijden voor fraaie resultaten zorgen, onder andere dankzij 3D-gezichtsdetectietechnologie met de portret-functie.

Op het gebied van power heeft de P10 een 3200 mAh batterij met Huawei’s SuperCharge Technology en de P10 Plus een batterij met een capaciteit van 3750 mAh. De P10 heeft een 5,1-inch display met een resolutie van 1920×1080. De P10 Plus een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440.

De smartphones zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren Dazzling Blue, Prestige Gold, Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black, Prestige Gold en Ceramic White. De vingerafdruksensor is gelokaliseerd aan de voorkant, achter de glazen behuizing. Exclusief in Nederland kunnen klanten gebruik maken van Huawei’s VIP Service. Door middel van een registratie krijgen P10 en P10 Plus bezitters één extra jaar garantie bovenop de Europese garantie van twee jaar. Ook zit een 3 dagen reparatieservice met pick up & return bij het pakket inbegrepen.

De Huawei P10 is vanaf 24 maart verkrijgbaar en de P10 Plus vanaf 10 april. De P10 scoor je voor 599 euro. De P10 Plus kost 749 euro.

P10

P10

3 reacties

  1. Echt triest dit. MWC is zaterdag begonnen. Er zijn heel wat mooie toestellen gepresenteerd. En daar maken jullie geen een artikel over. Als het maar een onzin nieuws was van apple hadden jullie stuk of 20 artikels erover gemaakt. Waar blijven de nieuwe artikelen over Blackberry KEYone, LG G6, Moto G5 (plus), Samsung tab s3 en samsung galaxy book, Huawei Watch en NOKIA!!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *