Dit vlaggenschip heeft ook last van ‘jelly scrolling’ [video]

Moto Z2 Force schermproblemen
Heeft OnePlus een trend opgezet?

Enkele maanden geleden berichtten we over het nogal aparte jelly scrolling effect waar OnePlus 5-toestellen last van zouden hebben. Bij het scrollen lijkt alles kort uit te rekken, waarna het vervolgens weer samentrekt. Uit onderzoek bleek dat het scherm simpelweg ondersteboven is gemonteerd. Hoewel dit probleem inmiddels verholpen lijkt te zijn, heeft nu het toptoestel van Motorola hier last van.

Het aparte effect lijkt zich te bevinden in de Motorola Moto Z2 Force. Daniel Marchena van XDA meldt dat de smartphone eenzelfde gedrag vertoont als de OnePlus 5. Hoewel de schokbestendige krachtpatser nog niet volledig is getest en ontleed, zien we in onderstaande video wel het aparte effect goed terug.

De beelden zijn afkomstig van Marchena die de beelden heeft gefilmd met een HTC U11. Als vergelijking heeft hij ook een video van de Galaxy S8 gemaakt, die niet hetzelfde probleem heeft. Probleemvrij is de Galaxy S8 echter zeker niet.

Mocht de Moto Z2 Force ook haar display paneel ondersteboven hebben zitten als de OnePlus 5, dan is dit gek genoeg niet de eerste keer. De eerste generatie van de Moto Z Force had blijkbaar ook het paneel in de ‘verkeerde’ houding, waardoor eigenaren al die tijd het ‘jelly scrolling’ probleem hadden, zonder dit op te merken.

[gv data=”aXEYSBI_yzo”][/gv]

[gv data=”lebbY3i5T8U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *