Dit zijn de 10 meest populaire tv-series van dit moment

Games of Thrones
Op zoek naar een leuke tv-serie die je niet gaat tegenstaan? Check dit lijstje dan even.

Ongetwijfeld staan er titels tussen die je al kent of momenteel aan het kijken bent. Aan de hand van cijfers afkomstig van IMDb maakten we een top 10 van de meest populaire tv-series van dit moment. De lijst is niet gebaseerd op ImDB-ratings maar op basis van het aantal views/zoekopdrachten voor de diverse series.

We hebben hieronder wel de ImDB-rating toegevoegd. Daarnaast staat erbij hoeveel seizoenen je al kunt kijken, zodat je als echte binge-watcher aan je trekken kunt komen. Van elke serie droppen we tevens een trailer van het eerste seizoen, zodat je een kleine impressie krijgt wat je kunt verwachten. Ken je een topserie maar staat deze niet in onderstaande lijst? Deel deze dan in de comments!

1. Games of Thrones – IMDb 9.5 – 5 seizoenen

[gv data=”iGp_N3Ir7Do”][/gv]

2. The Walking Dead – IMDb 8.6 – 6 seizoenen

[gv data=”cu2ApTImBKc”][/gv]

3. Fear The Walking Dead – IMDb 7.4 – 1 seizoen

[gv data=”yzXglr5bc3w”][/gv]

4. Outlander – IMDb 8.5 – 1 seizoen

[gv data=”PFFKjptRr7Y”][/gv]

5. The Flash – IMDb 8.2 – 2 seizoenen

[gv data=”KxnMK90wjFg”][/gv]

6. Daredevil – IMDb 8.8 – 2 seizoenen

[gv data=”jAy6NJ_D5vU”][/gv]

7. Vikings – IMDb 8.6 – 4 seizoenen

[gv data=”xdm7Z3TQhDg”][/gv]

8. Arrow – IMDb 8.0 – 4 seizoenen

[gv data=”hTv13EjlLNg”][/gv]

9. Grey’s Anatomy – IMDb 7.7 – 12 seizoenen

[gv data=”icXooBKhelc”][/gv]

10. The 100 – IMDb 7.9 – 3 seizoenen

[gv data=”ia1Fbg96vL0″][/gv]

5 reacties

 1. Wat een vreemde lijst, Waarom is dit aan de hand van IMDB cijfers bepaald? Ik kan zo tien series opnoemen met een cijfer tussen de 8 en 9 die niet in de lijst staan.

  • @Donstil: Hi Donstil. Dank voor je reactie. Dit is niet gebaseerd op de user rating van IMDb. Dit is gebaseerd op IMDB’s populairste hits van dit moment. De series waar men momenteel het meest over praat, reageert, etc. Wellicht dat we nog een keer een lijstje doen met de best scorende tv-series.

 2. The 100 heb ik volledig alles van gezien. Ik vond het super. Heel gaaf.

  Arrow schijnt heel populair te zijn in de States en ik had gelezen dat de Flash een spinoff van die serie is. Hij draaft daar ook in op (hey haha letterlijk..) 😛 Vervolgens heb ik seizoen 1 van de Flash gedownload. Ik ben nu bij aflevering 3 en ik vind het geweldig! Echt Avengers gevoel.

  Ik ga dit zeker uitkijken en seizoen 2 straks downen. Seizoen 2 loopt nog in de States en kan dus nog niet volledig worden gevonden. Iedere keer 1 aflevering kijken/downloaden doe ik niet. Ik binch altijd een hele zondag door met m’n lief. Heerlijk!

  Verder heb ik seizoen 1 en 2 (44 afleveringen) van Agents of S.H.I.E.L.D. nog klaar staan. Daar heb ik gisteren de S01E01-Pilot van gekeken en ik zat er ook meteen in. Begint ook al mooi met een ontploffende gemanipuleerde radioactieve “superheld”. Ik heb gelezen dat in Seizoen 2 Captain America mee gaat doen en dan komt het Avengers gevoel nog meer. Ik moet dus nog flink door binchen want ik heb van Marvel echt alles.

  Kan niet wachten volgende week gaat Captain America Civil War live.. vette shit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *