Dit zijn de eerste beelden van de iPhone 11 Pro camera

iphone-11-pro-camera-test
Reisjournalist Austin Mann mocht hem in China testen. Dit is het resultaat.

Op papier deed het ontwerp van de drie camera’s lachwekkend aan en leek de camera van de iPhone 11 Pro niet vernieuwend. Uiteraard valt dat pas te bevestigen als je de live beelden gezien hebt. Reisjournalist Austin Mann kreeg een iPhone 11 Pro om hem te testen. Dit zijn de resultaten.

Hij is er erg enthousiast over en gezien de gedetailleerdheid van de foto kunnen we dat begrijpen. Doordat we de foto iets moesten verkleinen is deze minder gedetailleerd dan het origineel.

iphone-11-pro-ultra-wide-lens

Ook de nightmodus laat, zoals Austin aantoont, een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger zien.

iphone-11-pro-night-modus

Waar de vorige foto uit de hand genomen is blijken de resultaten vanaf een statief ronduit indrukwekkend.

iphone-11-pro-night-modus-statief

Natuurlijk test hij ook de camera in een situatie van onderbelichting. Het valt inderdaad niet te ontkennen dat de nieuwe camera veel beter is dan die van de eerdere iPhone.

iphone-11-pro-onderbelichting

Al met al is Mann van mening dat de camera voor de creatieve hobbyfotograaf zeker de kwalificatie ‘pro’ verdient. Als professional mist hij echter wel een paar dingen. Zo had hij graag meer inzicht in de processen gehad om bepaalde functies handmatig te stellen. Daarbij mist hij het gevoel dat hij in control is over het toestel.

Ben jij benieuwd naar zijn uitgebreide(re) bevindingen of zoek je meer foto’s? Bekijk dan eens de review die Austin Mann schreef. Dan zie je ook de beelden die wij gebruikte in groot (beter) formaat.

Nog geen reacties

  1. Geen echte manual mode en voor het veranderen van bepaalde camera settings en moet je NOG STEEDS (is al vele jaren zo) de camera app uit om die te wijzigen in de Settings app, waarom niet gewoon in de camera app zelf ??????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *