Dit zijn de eerste beelden van het einde van Game of Thrones

game-of-thrones-laatste-aflevering
Na aflevering 5 zijn de eerste beelden van het slot vrijgegeven.

Gisteravond zond HBO de vijfde aflevering van Game of Thrones uit. In deze aflevering gebeurde datgene waar de liefhebbers al jaren over speculeerden, Gregor en Sandor Clegane kwamen tegenover elkaar te staan. Het werd een epische strijd tussen ‘The Mountain’ en ‘The Hound’. Een van de meest spraakmakende scenes was het moment waarop Gregor aangaf dat hij ’the high ground’ had. Sandor gaf zich in zijn zucht naar wraak echter niet gewonnen.

Twitter vond het geweldig en men barstte direct los. Men vond de scene kenmerkend voor GoT en sommigen zeiden zelfs dat deze strijd hen altijd zal bijblijven. Eerlijk is eerlijk, het geheel was meesterlijk mooi gefilmd.

Hoe de strijd afliep blijft wat raadselachtig en die afloop kon op Twitter dan weer op veel kritiek rekenen. We zullen toch echt tot de allerlaatste aflevering moeten wachten om te weten wie er als winnaar(s) uit de strijd komen. Voor de echte fans is het natuurlijk nagelbijten, maar gelukkig zijn de eerste beelden voor het slot van deze fenomenale serie vrijgegeven. Wij delen ze graag.

Uiteraard beginnen we met de officiële HBO-trailer
[gv data=”qyBPzUe3hNI”][/gv]

In deze vooruitblik geven diverse betrokkenen hun visie op de belangrijkste karakters.

[gv data=”ULUCIaQe2XA”][/gv]

We kunnen niet wachten hoe de serie zal eindigen, terwijl we aan de andere kant niet willen dat de serie stopt. Gelukkig zijn er genoeg spin-offs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *