Dit zijn de eerste live beelden van de Motorola Razr 2019 [video]

motorola-razr-2019
De release datum van deze unieke smartphone is ook bekend.

We hebben inmiddels al een aantal vouwbare smartphones voorbij zien komen. Zo hebben we de kwetsbare Samsung Galaxy Fold, waarbij je de smartphone horizontaal openklapt en Xiaomi, die het vouwbare scherm aan de buitenkant plaatste.

Ook Motorola kondigde met de Motorola Razr een nieuwe vouwbare smartphone aan. Deze fabrikant pakt het vouwbare element weer heel anders aan. Zij grijpt terug naar de begintijd van de smartphones met een verticaal klapbaar dubbel scherm. Naar verluid komt ook de uniek camerapositie, waarmee je, terwijl je jouw toestel verticaal houdt, horizontaal kunt filmen, terug op de vouwbare smartphone.

In een nieuwe aankondigingsvideo maakt Motorola bekend dat men op 13 november in Las Vegas een evenement houdt ’that will flip you over’. Hoewel nergens specifiek benoemd wordt dat het om de Motorola Razr 2019 gaat laat het gifje zelf weinig aan de verbeelding over.

Ook zijn inmiddels (helaas in niet al te beste kwaliteit) de eerste live beelden van de Motorola Razr 2019 opgedoken. Die onthouden we je natuurlijk niet.

[gv data=”U2Pi9luedWE”][/gv]

De geruchten over de overige specificaties zijn wat minder revolutionair. Het scherm zou 6,2 inch bedragen en de processor zou een Snapdragon 710 zijn. Ook de geheugenopties (naar verluid 4 of 6 GB RAM met 64 of 128 GB opslagcapaciteit) en een bescheiden 2730 mAh-batterij maken de prijs van $ 1.500,- die gefluisterd wordt wel erg hoog. Zou jij hem kopen?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *