Dit zijn de meest veelzijdige sneakers

Dit zijn de meest veelzijdige sneakers
En je hebt nog 25 dagen om ze te kopen…

Op een reis door Asia, realiseerde Christian en Killiam Rosier dat ze geen schoenen hadden die veelzijdig genoeg waren om te worden gebruikt op zowel het strand als in bars. Want op slippers kom je geen bars binnen en in dichte sneakers wil je niet op het strand zitten. Een oplossing maakte ze zelf. Patara zijn lichtgewicht schoenen die extreem comfortabel zijn en altijd gedragen kunnen worden.

Patara betekent gunstig of geluk in het Thais.

Het ontwerp van de Patara is gebaseerd op de tropen. De schoenen worden handgemaakt in Thailand in beperkte oplagen en de makers selecteren met de grootste zorg elk textiel dat gebruikt wordt.

Meer dan de helft van de gebruikte stoffen zijn handgeweven en komen vanuit alle hoeken van de wereld.

De Patara zijn gemaakt van biologische katoenvezels, juten buitenzolen en kurken binnenzolen. De binnenzolen zorgen voor een ademende zool, ook in de warmste klimaten. Ook zorgen de zolen ervoor dat je voeten niet gaan stinken en vormen zich naar jou voet voor optimaal loopcomfort.

De hiel van de schoen is gemaakt van zacht suede om het inloopproces zonder al te veel blaren te laten verlopen.

De Patara is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ook kun je $3,500 betalen op Kickstarter om je eigen Patara lijn te kopen. Of je kunt je eigen schoenen ontwerpen via augmented reality.

Wil je maar een paar schoenen? Dan kun je de bestaande Patara schoenen kopen voor $75. Je krijgt voor dat geld dan heren of dames instappers. Voor iets meer heb je weer een ander model Patara. Wees er wel snel bij, want over 25 dagen wordt de Kickstartercampagne gesloten en zullen de eerder schoenen verstuurd worden.

Wil je nog duurzamere sneakers? Deze lossen op in je gootsteen!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *