Dit zijn de Samsung Galaxy J4+ en J6+

Samsung
Samsung heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd die gaan opereren in het middensegment. Maak kennis met de Galaxy J4+ en J6+.

De Zuid-Koreaanse techgigant is sterk vertegenwoordigd als het gaat om smartphones en blijft zijn portfolio uitbreiden met deze Galaxy J4+ en J6+. Met de J-serie mikt Samsung op de mid-range smartphones. Niet de allernieuwste technologie, maar de tussenweg in ruil voor een aantrekkelijk prijskaartje.

De nieuwe Galaxy J4+ en J6+ lijken sterk op elkaar. Beide smartphones komen met een glazen achterpaneel, Dolby Atmos geluid, een 3.300 mAh batterij, een 6.0 inch HD+ Infinity Display en gezichtsherkenning. De Galaxy J6+ heeft in tegenstelling tot de Galaxy J4+ ook een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De nieuwe Galaxy J6+ heeft een 13 MP camera aan de achterzijde en een 8 MP Dual Camera aan de voorkant. De Galaxy J4+ moet het doen met een 5 MP Dual Camera. Verder komt de Galaxy J6+ met 3 GB RAM geheugen 32 GB opslag. De Galaxy J4+ beschikt over 2 GB RAM en 32 GB opslag. Beide smartphones beschikken over de mogelijkheid om een MicroSD toe te voegen. De opslag kan dan worden uitgebreid naar maximaal 256 GB.

Vanaf oktober zijn de toestellen verkrijgbaar. De Galaxy J4+ komt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf 189 euro. De Galaxy J6+ is er in het zwart, grijs of rood en kost 239 euro.

Eén reactie

  1. De Galaxy J serie is de budgetlijn van Samsung; de Galaxy A serie is de midrange lijn.

    Nergens trouwens nog vermeldingen aangaande de toegepaste processor(s) gezien, maar gezien de specs (beiden hebben een 6″ scherm met een magere HD resolutie), zal dat niet veel soeps zijn. Met andere woorden: koop voor dit geld een Honor/Huawei of Xiaomi (Mi A2 of Redmi Note 5), dan heb je een véél betere deal in de categorie “waar voor je geld”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *