Dit zijn zes dodelijke iPhones

Dit zijn zes dodelijke iPhones
Toe aan een iPhone-hoes die -letterlijk- meer bescherming biedt, of gewoon handig van pas kan komen in penibele situaties? Apparata zet zes voorbeelden op een rij.

6. iPhone-hoesje met geïntegreerde taser
iPhone-hoesje met geïntegreerde taser
Niets zegt beter ‘blijf van mijn telefoon af’ dan twee pinnetjes die 650.000 volt door een lichaam sturen. Kosten: $139.99.

5. Boksbeugelhoesje
Boksbeugelhoesje
Tikkeltje illegaal, maar in tijden van crisis kan het essentieel zijn om belagers af te weren. Nietwaar, Jenna Jameson? Prijzen beginnen bij $120.

4. iPhone-hoesje vol studs
iPhone-hoesje vol studs
Misschien wel de minst handige, maar iemand in een noodgeval met een hoesjes vol studs raken kan nog best wel eens helpen. Wel goed mikken. Oh, en niet omgekeerd in je kontzak stoppen. Zit tamelijk oncomfortabel.

3. iPhone-hoesje met pepperspray
Iphone-hoesje met pepperspray
In crisissituaties dient het busje wel eerst uit de houder gehaald te worden. En zorg dat eventuele belagers zich binnen een afstand van 1,5 meter bevinden, maar dan kun je het zicht wel even effectief uitschakelen. Het setje kost €37.50.

2. iPhone-hoesje met uitklapmes
iPhone-hoesje met uitklapmes
“What’s the one thing your smartphone is missing? That’s right, a knife.” Aldus de bedenkers.

1. iPhone-hoesje met externe Zwitsers zakmes-app
iPhone-hoesje met externe Zwitsers zakmes-app
De TaskOne iPhone case heeft naast een mes nog 21 andere zakmes-functies. Handig voor de scoutinglieden die altijd connected willen blijven. Prijzen beginnen bij $90.

4 reacties

  1. Stuk voor stuk onhandig om die extra dingen te koppelen aan je mobiel. Een los mes/boksbeugel/taser/busje spray in je zak is handiger. Of gewoon als een echte kerel je vuist gebruiken in geval van nood. Of gillend wegrennen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *