Donald Trump woedend op domme Apple en dumpt aandelen

The Donald is boos
Het is een beetje een blaaskaak, beetje erg zelfs, maar “The Donald” is wel een hele rijke blaaskaak. En nu ook een hele boze blaaskaak. Boos op dat achterlijke bedrijf Apple die nog steeds geen grotere iPhone op de markt heeft. Dit eiste hij een tijd geleden al.

Het moge intussen duidelijk zijn dat de Amerikaanse miljardair heel graag zou zien dat onderbetaalde en overwerkte Chinezen zo snel mogelijk beginnen met het in elkaar schroeven van grotere iPhones.

Apple maakte gisteren de kwartaalcijfers bekend en wederom zijn er een recordaantal iPhones verscheept. Boeit Trump helemaal niets zolang er geen grotere iPhone’s komen. Op Twitter ging hij dan ook weer onvervalst tekeer. Hij heeft zijn Apple aandelen verkocht en meent dat Steve Jobs zich om zou draaien in zijn graf wanneer hij zou zien hoe het bedrijf er nu voor staat. Er moet nu snel iets gebeuren!

Nog even geduld meneer Trump! Grotere iPhones zijn onderweg. We kunnen hem in ieder geval niet verwijten dat hij niet bevlogen is met het merk uit Cupertino. He really cares!

Donald Trump is boos op Apple

Nog geen reacties

  1. Vervelend mannetje, maar hij heeft hierin wel een punt, MAAR: Meer keuzes bieden dat is niet echt Appels ding, Samsung volgen ook niet. Ik zou zeggen neem een beetje meer tijd en kom dan met echt iets vernieuwends ipv “een groter scherm, net als Samsung”

    We zullen zien.

  2. Vervelend mannetje, maar hij heeft hierin wel een punt, MAAR: Meer keuzes bieden dat is niet echt Appels ding, Samsung volgen ook niet. Ik zou zeggen neem een beetje meer tijd en kom dan met echt iets vernieuwends ipv “een groter scherm, net als Samsung”

    We zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *