Doorontwikkeling van Google Glass onthuld

Google Glass Explorer Edition 2.0
Als je bang was om met de eerste versie van Google Glass nogal op te vallen en/of voor paal te lopen, dan zal je schrikken als je versie 2.0 ziet. De nieuwe versie van de Google Glass Explorer Edition is namelijk niet te missen.

De bijna 10.000 mensen die momenteel deel uitmaken van het Glass Explorer programma van Google krijgen binnenkort de mogelijkheid om hun brilletje om te ruilen voor versie 2.0, ze mogen dan tevens drie vrienden de mogelijkheid geven om deel te nemen aan het testprogramma.

Het grootste verschil met de eerste versie van Glass is dat er nu een enorme oordop gemonteerd is aan de bril. Blijkbaar werkte het systeem waarbij geluid via botgeleiding in je oor terecht kwam niet altijd zoals gewenst. Overigens haast Google zich om te zeggen dat de enorme oordop optioneel is en dat je nog steeds gebruik kan maken van het oude systeem via botgeleiding.

Achter de schermen zou Google nog steeds druk zijn om de uiteindelijke productieversie te ontwikkelen. Die versie zou ergens in de loop van volgend jaar op de markt moeten komen. De gekke drijvende dingen die onlangs werden gespot en waarvan iedereen dacht dat het datacenters waren zouden drijvende winkels zijn, voor de verkoop van Google Glass.

[lg_folder folder=”Google/Glass_Explorer_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Wat voor grappige en interessante zaken mensen met Glass de afgelopen maanden gedaan hebben kan je zien in onderstaande video.

[gv data=”GHnpt9toFnA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *