Dreeps: wekker en verslavende videogame in één

Dreeps-Wekker
Wakker worden moet anno 2015 steeds gemakkelijker gaan, als je kijkt naar het aantal originele wekker-apps tenminste. Dreeps pakt het op zijn eigen manier aan, en combineert een alarm met een simpele videogame.

Als je net als ons ook dol bent om games waar een levelsysteem in verwerkt zit, dan moet je Dreeps zeker een kans geven. Het mooie is bovendien dat je maar heel weinig hoeft te doen om deze ‘game’ te spelen.

Door je alarm te zetten gaat het hoofdpersonage in de game ook slapen, en als jij ontwaakt, gaat hij ook op avontuur. Het spel past zich na verloop van tijd aan aan jouw levensritme, zodat hij tegen de tijd dat jij moe bent ook huiswaarts keert.

Op avontuur
Door de dag heen maakt hij vanalles mee, dat je op ieder gewenst moment kunt bekijken. De makers omschrijven het zelf als een ‘kijkgat naar een mysterieuze wereld’ waarin mechanische wezens en robots het tegen elkaar opnemen.

Dreeps-app

Om er voor te zorgen dat je nooit iets belangrijks mist, zit er geen tekst in de game, en kan je dus je eigen invulling geven aan de gebeurtenissen die zich afspelen op je smartphonescherm. Een soort Tamagotchi dus, die je alleen hoeft te verzorgen door zelf te gaan slapen.

Downloaden
Dreeps is (voorlopig?) exclusief te downloaden in de App Store van Apple voor €3,99 via deze link. Heb je toch wat meer motivatie nodig om uit je bed te rollen? Probeer dan deze wekker-app eens.

[gv data=”-bxKTsEpNxo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *