Dude filmt 2-jarige brute wereldreis met GoPro (video)

Badass!
En maakt dit absurd vette filmpje.

De afgelopen twee jaar reisde extreme sporter Chris Rogers de wereld rond en legde hij zijn gehele reis vast met een cameraatje dat letterlijk in je zak past. Het eindresultaat van zijn GoPro-film is werkelijke adembenemend.

Van Bali tot de Maldiven en van de Zwitserse alpen tot aan Zuid-Afrika, Rogers is met 130 vluchten zo’n beetje overal ter wereld geweest. Dat de wereld een prachtige plek is met de meest uiteenlopende locaties en natuurwonderen, daar hoef je National Geographic maar voor aan te zetten of even een of ander reis-filmpje op Facebook voor te kijken. Rogers’ reis is daarentegen meer dan een exhibitie van de planeet aarde.

Naast absurde drone-beelden en bad ass actie-momenten omtrent extreme sporten zit het filmpje ook vol met coole slow motion-beelden, mooie dames en een paar cinematische shots en overgangen waar ik als cineast behoorlijk versteld van sta.

Al met al kookt hij die jaloersmakende reis in tot een filmpje van nog geen 5 minuten en dat is dan ook precies de tijd die Rogers nodig heeft om je te overtuigen dat je je baan moet opzeggen, het eerstvolgende vliegtuig moet pakken naar een locatie die je niet kunt uitspreken en daar een vrij en extreem leven moet gaan leiden.

[gv data=”CC0ywOEAsIE”][/gv]

Rogers gebruikte voor de film onder andere deze GoPro-drone, deze GoPro-camera en een hoop van deze features.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *