Duistere House of Cards trailer smaakt naar meer

House of Cards seizoen 5 trailer
Zo heb je Frank Underwood nog nooit gezien.

We zijn inmiddels toe aan het vijfde seizoen van de Netflix-hitserie House of Cards. De nogal aparte weg van Frank Underwood naar de top is de afgelopen seizoenen bijzonder indrukwekkend in beeld gebracht. Qua duistere praktijken zijn we onderhand wel wat gewend van de serie, maar de trailer van seizoen 5 overstijgt werkelijk alles.

De stem van Kevin Spacey luidt de trailer in en maakt aan ons duidelijk dat de ‘domme’ Amerikaanse mensen niet weten wat het beste voor hen en hun land is. Volgens de huidige president is het zijn en de taak van zijn vrouw Claire Underwood om het volk te laten beseffen dat zij het beste zijn wat de Verenigde Staten ooit is overkomen en dat ze als kleine kinderen behandeld moeten worden.

De nieuwe duistere weg die House of Cards lijkt in te gaan, is verre van toevallig. Voor het nieuwe seizoen is er namelijk een nieuwe schrijver aan zet. Na vier jaar Beau Willimon nemen mede-schrijvers Melissa James Gibson en Frank Pugliese het voortouw, wat de veranderde sfeer mogelijk verklaart.

Het nieuwe seizoen House of Cards is vanaf 30 mei exclusief te zien op Netflix. We zijn benieuwd of deze echter niet eerder via illegale wegen vrij worden gegeven.

[gv data=”UW8Zyt8SF_U”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *