eCool houdt je biertjes koud onder de grond

eCool
het hele jaar door gekoeld bier, zonder dat het ook maar een spatje elektriciteit kost. De makers van de eCool zeggen dat het kan, en geven je bier een ideale temperatuur door een eeuwenoude manier van koeling toe te passen.

De eCool is 113 centimeter lang en heeft een gewicht van 12 kg. Het grootste gedeelde gaat in de grond, slechts het uitschuifbare deksel en de draaihandel steken er bovenuit. In de eCool is plek voor 24 blikjes van standaard formaat (33cl). Door aan de slinger te draaien opent de eCool en komt er een gekoeld biertje naar boven, terwijl je er aan de andere kant meteen weer een lauw biertje in kan leggen. De makers zeggen dat de inhoud in de winter beschermd wordt tegen vorst.

Het installeren vergt niet meer dan een gat in de grond graven van ongeveer een meter. eCool erin proppen en de aarde doet de rest. Net zoals voerger. Deze manier van koude pils vergt wel enige investering, hij kost namelijk $349, omgerekend €250.

eCool

eCool

Nog geen reacties

  1. Ik heb ook mijn twijfels over die prijs. Weegt dit wel op tegen andere manieren van koeling? Aan het design mag volgens mij ook nog wel gewerkt worden. Voor de rest, leuk concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *