Een eerste blik op de Huawei Mate 30 Pro

Een eerste blik op de Huawei Mate 30 Pro
Met een wel heel bijzondere constructie voor de camera.

Later deze maand presenteert Huawei de nieuwe Mate 30 Pro. Een smartphone die heel erg belangrijk gaat zijn voor het merk. Hier in Europa zijn er nog de nodige vraagtekens omtrent de high-end smartphone, want komt het ding überhaupt naar Nederland?

Een eerste blik op het uiterlijk van de nieuwe Mate 30 Pro krijgen we naar aanleiding van een render. Deze zijn gedeeld door OnLeaks. Wat meteen opvalt is het ‘zwarte gat’ achter op de camera. Klaarblijkelijk is dit Huawei’s idee over het camera-eiland van de Mate 30 Pro. Heel subtiel kunnen we het niet noemen. Dit kan in de praktijk natuurlijk anders ogen dan deze plaatjes aangeven. De notch lijkt hetzelfde te blijven in vergelijking met de Mate 20 Pro, misschien een tikkeltje dunner.

In het camera-eiland zijn vier camera’s verwerkt. Huawei kennende zal ook deze setup weer tot verbluffende kwalitatieve foto’s in staat zijn. Dat zat met de Mate 20 Pro en de latere P30 Pro meer dan snor. De onthulling van de nieuwe Huawei Mate 30-serie is op 19 september tijdens een evenement in München.

Een eerste blik op de Huawei Mate 30 Pro

Nog geen reacties

  1. Zeer interessant toestel dat zeker mijn voorkeur zou hebben op basis van de leak info MAAR niet zonder een normale Android met Google support.
    Beetje kansloos op deze manier in dit deel van de wereld.

    Misschien gebeurt er nog een wonder maar eigenlijk is het tegen beter weten in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *