Een speciale kluis voor je horloges

Voor al je luxe goederen
Voor als je horloges te kostbaar zijn voor de vitrinekast.

Als je het bedrijf DMC kent en er klant bent, dan kun je je toch wel wat dure horloges veroorloven. Natuurlijk zet je die niet zomaar in de vitrinekast en daarom presenteert DMC de ‘Tresor’.

De buitenkant en de binnenkant van de beveiligde kluis zijn door DMC ontworpen. Je kunt de buitenkant helemaal naar je eigen smaak laten maken, door middel van een volledig op maat gemaakte lerenpatroon, een plaat koolstofvezel op de deur of een goud of platina paneel op het slotpaneel.

De binnenkant is bekleed met de fijnste Alcantra, een kunststof die gebruikt wordt als alternatief voor suède in de kledingindustrie en meubelmakerij.

Je kunt ook horloge opwinders in de kluis laten installeren. Deze lopen dan wel op batterijen, om de kans op brand te verminderen. Je zou er ook een elektronische vochtsysteem in kunnen bouwen voor je sigaren.

Ook al kies je ervoor om er juwelen of belangrijke documenten in te zetten; de luxe kluis zal het hoogtepunt in je kantoor zijn.

Je kunt ook verschillende beveiligingsopties bij de kluis bestellen: vuurvast, VdS/EN3, and zelfs VdS/EN5. En als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog kiezen voor een gecertificeerde verzekeringsdekking tot maximaal $1,000,000. En natuurlijk kun je de kluis ook uitrusten met een beveiligingsalarm of een stil alarm.

Maar zelfs zonder alle poeha is en blijft de DMC Tresor een ontzettend luxe kluis die recht doet aan al je dure spulletjes.

De prijs van de DMC Tresor kluis begint bij $3990. Daarvoor krijg je een normaal formaat kluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *