Een speciale Samsung Galaxy Note 10 voor je Bitcoins

Recordbrekend!
Die is in de maak.

De diverse gepresenteerde varianten van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 tijdens het Unpacked-event zijn niet alle varianten die het Koreaanse bedrijf in petto heeft. Er komt nog een Galaxy Note 10 variant aan, al is deze anders dan je misschien zou verwachten.

Dit nieuwe model is speciaal voor liefhebbers van cryptocurrency en de blockchain. Er is één nadeel. Samsung brengt dit nieuwe model alleen in Zuid-Korea op de markt. Dat bericht The Wallstreet Journal. De Galaxy Note 10 zou onder de naam KlaytnPhone uitgebracht worden. Dat is weer een verwijzing naar het Koreaanse blockchain platform Kakao.

Deze Galaxy Note 10 komt voorgeïnstalleerd met een cryptowallet, diverse apps die werken met de blockchain en een aantal Klay. Dit is de cryptocurrency van Kakao. Je kunt de smartphone natuurlijk ook gebruiken om je Bitcoins, of andere cryptocurrency, te stallen.

Naast de voorgeïnstalleerde apps krijg je ook een KlaytnPhone-logo te zien bij het opstarten van de Galaxy Note 10. Op technisch gebied zal deze Galaxy Note 10 gelijk zijn aan de andere varianten. Tevens zou er qua prijs volgens de bron geen verschil moeten zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *