Eerste screenshots Facebook-telefoon gelekt!

Eerste screenshots Facebook-telefoon uitgelekt!
Voorafgaand aan de officiële introductie van de nieuwe Facebook-telefoon hebben we de hand weten te leggen op de eerste screenshots van de interface van het nieuwe Android-toestel. De drie afbeeldingen geven ons een eerste blik op de nieuwe Facebook Home software.

Het uitlekken van de screenshots volgt na de bekendmaking van enkele specificaties eerder vandaag. De nieuwe Facebook-telefoon wordt door HTC geproduceerd, en krijgt de naam HTC First. De basis is het Android 4.1.2 besturingssysteem dat in leven wordt gehouden door een Qualcomm Snapdragon MSM8930 S4 Plus dual-core processor met 1GHz per core, 1GB aan RAM geheugen en 16GB aan intern geheugen.

Het 4.3-inch scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Fotografie wordt naar alle waarschijnlijk zeer belangrijk binnen de nieuwe interface. Een 5 megapixelcamera op de achterzijde en een 1.6 megapixelcamera op de voorzijde van de smartphone zorgen voor de gewenste plaatjes. In de interface zijn diverse primaire Facebook-functies zichtbaar, waaronder Instagram en Facebook messenger. (via 9to5google.com)

[lg_folder folder=”Facebook/0_Gelekt/Screenshots/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *