Eindelijk, de GTA 5 Heists-update is hier

GTA-Online-Heists
We begonnen ons bijna af te vragen of Rockstar de beloofde Heists liever bewaarde voor GTA 6, maar na lang wachten is de gratis update voor GTA: Online er dan toch.

In de loop van de dag wordt de update uitgerold op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Opvallend: op de ‘oude’ consoles is de update slechts 1,5GB groot, terwijl hij op de PS4 en Xbox One 4,75 en 4,8GB in beslag neemt op je harde schijf.

Team van vier
De update voegt de langverwachte heists doe, waarmee je met vier man tegelijk banken en winkels gaat overvallen. Een speciale rol is hierbij weggelegd voor de ‘leader’, die de andere spelers aanstuurt en instructies geeft. Zorg er dus maar voor dat je een headset hebt, want zonder communicatie bak je er volgens Rockstar niks van.

[gv data=”4o2LWf2wGoI”][/gv]

Omdat je in GTA: Online je eigen personage maakt en levelt, kun je jouw eigen uitrusting en wapens meenemen als je een heist begint. Als je wat krap bij kas zit kan dit een mooie manier zijn om je virtuele portemonnee te vullen, want een succesvolle roof levert al snel miljoenen op.

PC-versie
PC-gamers moeten nog een maandje volhouden. Op 14 april verschijnt GTA 5, inclusief de heists en andere updates, namelijk pas op de PC.

Eén reactie

  1. Xdoos 360 ligt er in elk geval al uit.. athans krijg direct storingsmelding dat sommige delen van xboxlive niet werken en vervolgens mist gtaonline bestanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *