Eindelijk: een omkeerbare USB-lader voor Android-telefoons

Eindelijk: een omkeerbare USB-lader voor je Android-telefoon
Het is een kwestie van tijd voor elke smartphone gebruik maakt van USB Type-C, maar voorlopig zul je het als Android-gebruiker nog even moeten doen met Micro USB. Ook die kabels worden echter een stuk handiger.

De Micro-Flip reversible Micro USB zorgt er namelijk voor dat je nooit meer hoeft na te denken over hoe je de lader in je telefoon plugt, omdat-ie ervoor zorgt dat de USB-adapter omkeerbaar werkt. Inderdaad, dat gaat het leven van miljoenen Android-gebruikers een stuk makkelijker maken. Niets is namelijk irritanter dan in het donker drie keer verkeerd ‘prikken’ voor je telefoon kan worden opgeladen.

[gv data=”me122PFwvKY”][/gv]

De USB-aansluiting van de Micro-Flip werkt omkeerbaar, omdat de aansluiting aan beide kanten is voorzien van de benodigde connectors, zonder de afmetingen van de adapter aan te passen. Micro-Flip belooft dan ook dat zijn vondst compatible is met elk appraat met Micro USB-aansluiting. Je hoeft de poort van je telefoon dus niet te verbouwen om deze kabel zijn werk te laten toen.

De Micro-Flip heeft nog wat geld nodig, dus mocht je deze kabel willen bestellen, dan kan dat nu via Kickstarter. Early birds betalen slechts 12 dollar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *